Ζητείται ηγέτης να τα πει έξω από τα δόντια….

Ζητείται ηγέτης να τα πει έξω από τα δόντια….
Δημοσιεύτηκε στις 9 Ιουνίου 2016 από K. T.
 asdf
Του ΣΩΤΗΡΗ Μ. ΤΖΟΥΜΑ

12ας προκαλούν οι βρωμότουρκοι και μας υβρίζουν και οι δικοί μας πολιτικοί σιωπούν!
Όχι δεν είμαι ακραίος, ούτε εθνικιστής !
Είμαι π α τ ρ ι ώ τ η ς!! Έτσι μας γαλούχησε ο μεγάλος Χριστόδουλος! Και δεν μπορώ να ακούω τους άσπονδους φίλους μας να γενικεύουν επικίνδυνα και με ανίερο τρόπο πάνω στα εθνικά μας θέματα και οι δικοί μας λαπάδες να σιωπούν ! Καλά δεν περίμενα τίποτα περισσότερο από τον Καθηγητή Κοτζιά.. Είναι γνωστές οι θέσεις του από τα χρόνια του ΙΣΤΑΜΕ! Ούτε από άλλο κυβερνητικό.. Οι άνθρωποι αυτοί δεν διέπονται από πατριωτικά ιδεώδη!! Αλλά η κ. Μπακογιάννη της ΝΔ, δεν έπρεπε να σηκώσει το θέμα ως υπεύθυνη Τομεάρχης του κόμματός της;; Σοβαρή εξαίρεση η ευαισθητοποίηση που έδειξε με έμπρακτο και δυναμικό τρόπο, η Ευρωβουλευτής της ΝΔ Eliza Vozemberg!! Μας έκανε υπερήφανους!

 Και συνεχίζω… Τόλμησαν οι Τούρκοι να μας επιτεθούν με απαράδεκτο τρόπο και να μας κάνουν και μαθήματα σωφροσύνης !! Και στη συνέχεια χωρίς αιδώ έκαναν και το επόμενο αισχρό βήμα!! Έβαλαν οι τζερεμέδες στο ίδιο επίπεδο την ιεροσυλία που διαπράττουν στην Αγιά Σοφιά, για να την μουτζουρώσουν, με την ανέγερση τεμένους στην Αθήνα;
Τί λέτε βρε απολίτιστοι, βάρβαροι και ανιστόρητοι άνθρωποι;; Η Αγιά Σοφιά θεμελιώθηκε και χτίστηκε από χριστιανούς, καθαγιάσθηκε ως Εκκλησία, η Αγία Τράπεζά της θεμελιώθηκε από Ιερά λείψανα Αγίων της Εκκλησίας μας και σείς τώρα τολμάτε να διαβάζετε μέσα εκεί το Κοράνιο;; Γιατί;; Για να μας δείξετε οτι “οι βάρβαροι και απολίτιστοι λαοί δύσκολα αλλάζουν”, όπως σας βροντοφώναζε ο Μακρυγιάννης!! Και τολμάτε και συγκρίνετε αυτή την ιεροσυλία και την προσβολή που κάνετε εσείς στο Ιερό μίας άλλης θρησκείας με την ανέγερση τεμένους στην Αθήνα; Θα θέλατε να πάμε και μείς στο Μπλέ Τζαμί σας στην Πόλη και να ψάλλουμε το “Χριστός Ανέστη”( όπως πολύ σοφά είπε ο κ. Κουτσούμπας του ΚΚΕ και μπράβο του) ή άλλους χριστιανικούς ύμνους; Μα πρέπει να σας το κάνουμε κάποια στιγμή για να καταλάβετε πώς νοιώθουμε… Και να πώ και κάτι ακόμη που θα πονέσουμε; Τα 400 χρόνια σκλαβιάς μας σε σας, μας μπόλιασαν αρνητικά με πολλές βρομιές σας! Είτε το θέλουμε, είτε όχι, ο τουρκόσπορός σας, μας μαγάρισε και γιαυτό σήμερα έχουμε τα χάλια μας! Όσο για την μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης η οποία δήθεν καταπιέζεται από τους Χριστιανούς Έλληνες, πάψτε να χύνετε κροκοδείλια δάκρυα! Εσείς διοικείτε τη Θράκη! Την έχουμε χάσει προ πολλού !! Και οι δικοί μας κοιμώνται τον ύπνο του ηλιθίου!!
Και μόνον η εκλογή Μουσουλμάνων- μόνο- βουλευτών στη Θράκη αυτό αποδεικνύει!! Πού είναι οι κατά τα άλλα λαλίστατοι πολιτικοί μας να απαντήσουν σε αυτές τις προσβολές των Τούρκων και να στηρίξουν την πατρίδα μας; Πουθενά! Ζητείται, επιτέλους ηγέτης που δεν θα φοβηθεί να τα πεί όπως τα γράφω σήμερα εγώ, έτσι άφοβα, έτσι ωμά , έτσι αληθινά!! Να τα πεί έξω από τα δόντια! Για να μου δώσει τη χαρά της ελπίδας ότι δεν κάνω λάθος που εξακολουθώ να ζώ σε αυτό τον “ευλογημένο” τόπο!

Εκτύπωση