ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ

7 Νέα Τάξη πραγμάτων, Αγαπητοί μου, που αποβλέπει στην εγκατάσταση μιας παγκόσμιας κυβέρνησης και στην ίδρυση μιας πανανθρώπινης θρησκείας, η οποία μέσα από τον Χριστιανισμό, θα οδηγηθεί στην λατρεία του σατανά, μεταξύ των άλλων, προκειμένου να επιβάλλει τις επιδιώξεις της υιοθέτησε την πολυπολιτισμικότητα των λαών και την ετερότητα των μειονοτικών και των μεταναστών. Δηλαδή, αφ’ ενός μεν στον ίδιο χώρο να συγκεντρωθούν και να συγκατοικήσουν πολλοί λαοί με διαφορετικούς πολιτισμούς και αφ’ ετέρου ανάμεσα σ’ αυτούς να συνυπάρχουν μειονότητες και μετανάστες οι οποίοι θα διατηρήσουν την ετερογένειά τους. Και μάλιστα αντί της ονομασίας  Εθνικό Κράτος,  καθιέρωσε την ονομασία κοινωνικό Κράτος.
    Κατά συνέπεια, με την αποεθνοποίηση των λαών και την επιβολή της πολυπολιτισμικότητας και της ετερότητας, κατακερμαρτίζονται και αφανίζονται τα εθνικά γνωρίσματα, όπως: ομογλωσσία, ομοθρησκεία, ομογένεια, η ιστορία κάθε λαού και η επικρατούσα Θρησκεία. Κάθε αντίθετη άποψη χαρακτηρίζεται εθνικιστική, ρατσιστική και περιβάλλεται με το ένδυμα του φανατισμού. Όπου επεκράτησαν οι αντιλήψεις αυτές της παγκοσμιοποιήσεως, οι μειονότητες απέκτησαν περισσότερα δικαιώματα από τους ντόπιους ιθαγενείς. Τις συνέπειες της πολυπολιτισμικότητας και της ετερότητας των μεταναστευτικών λαών και της καταργήσεως της εθνότητας, τις δοκίμασε πρώτα ο λεγόμενος υπαρκτός σοσιαλισμός των Ανατολικών Χωρών, και έπειτα η Ευρώπη, η οποία απέκτησε πρόσφατα πικρή εμπειρία και επιστρέφει τώρα στον πρώτο της ρυθμό και τρόπο ζωής. Κλασσικό παράδειγμα η Βρετανία, η Γαλλία, η Ολλανδία, η Γερμανία και άλλες χώρες, οι οποίες εγκαταλείπουν την αρχή της πολυπολιτισμικότητας και της ετερότητας και επιστρέφουν στα εθνικά και θρησκευτικά τους ιδεώδη, στα ιστορικά και πνευματικά μορφώματα. Το παράδοξο είναι ότι αυτήν την καινοτόμο παρακμή την μεταφέρουμε απερίσκεπτα κι εμείς οι Έλληνες στην Χώρα μας. Υπονομεύουμε μόνοι μας το Έθνος μας και την Ορθοδοξία μας. 


    Η ίδια η Πολιτεία  το Κράτος με την αποεθνοποίηση του εκπαιδευτικού μας συστήματος και με την αποδόμηση της  Ορθοδόξου Χριστιανικής Πίστεως αναιρεί τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του Έθνους και τον χαρακτήρα της Ορθοδοξίας. Η αποδόμηση της ιστορίας, της εθνικής συνειδήσεως και του ελληνικού πολιτισμού αναπόφευκτα οδηγούν στην διάλυση του Έθνους και στην αποδόμηση της Ορθοδόξου Χριστιανικής Πίστεως. Ας ελπίζουμε όμως ότι η μεν Πολιτεία θα αντιληφθεί το μέγεθος της κρίσεως αυτής, θα αναλάβει τις ευθύνες πού της ανήκουν και θα αναχαιτίσει την ορμή της παγκοσμιοποίησεως, η δε Εκκλησία, ότι δεν θα επι- τρέψει την αλλοίωση του χαρακτήρα της Ορθοδοξίας.
   Όσο και αν φαίνεται απίστευτο, εισήλθαμε σε περίοδο μιας νέας αιχμαλωσίας. Διανύουμε την περίοδο της παγκοσμιοποιούμενης κοινωνίας. Η αποεθνοποίηση του Γένους των Ελλήνων, ο εκβαρβαρισμός της Ελληνικής γλώσσας και η αποδόμηση της Ορθοδόξου χριστιανικής πίστεως παραπέμπουν ευθέως στην αναγκαιότητα ενός νέου «κρυφού σχολείου». (Του Ηλία Δ. Μπάκου Δρος Θεολογίας Φιλολόγου. Από το περιοδικό της ΠΕΘ «ΚΟΙΝΩΝΙΑ», ΙανουάριοςΜάρτιος 2009).
   Και έρχεται στις μέρες μας η απόφαση  σταθμός του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων η οποία ανοίγει τον δρόμο για την αποκαθήλωση των θρησκευτικών συμβόλων από τις σχολικές αίθουσες όλων των ευρωπαϊκών χωρών, στο όνομα της θρησκευτικής ουδετερότητας του κράτους και του σεβασμού στα διάφορα πιστεύω μέσα  στην εκπαίδευση.
Πρόκειται για υπόθεση που αφορά μεν την γειτονική Καθολική Ιταλία, ωστόσο η ισχύς της έχει υπερνομοθετική πανευρωπαϊκή εφαρμογή. Η Ελλάδα δεν υποχρεούται μεν άμεσα να την εφαρμόσει, δεν μπορεί όμως να την παρακάμψει. Οφείλει μάλιστα να την λάβει σοβαρά υπόψη της από δω και πέρα, εάν δεν επιθυμεί καταδίκη της χώρας για παραβίαση της θρησκευτικής ελευθερίας.  
   Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι στο πλαίσιο του διαλόγου μεταξύ πολιτείας και Εκκλησίας για τον καθορισμό διακριτών ρόλων, εκτός των θεμάτων φορολόγησης της εμπορικής αξίας της Εκκλησιαστικής περιουσίας, τίθενται πλέον εκ των πραγμάτων και άλλα ζητήματα όπως: η πλήρης κατάργηση του θρησκευτικού όρκου, η αποκαθήλωση των θρησκευτικών Εικόνων από τα σχολεία και τα δικαστήρια, η κατάργηση των υποχρεωτικών θρησκευτικών τελετών στην εκπαίδευση και την λειτουργία των θεσμών, καθώς επίσης η απαλλαγή από το υποχρεωτικό ακόμη μάθημα των θρησκευτικών στα σχολεία.
   Δυστυχώς, για εμάς τους Έλληνες,  γιατί όλοι «οι καλοί φίλοι μας και γείτονές μας», με καλά οργανωμένη  προπαγάνδα σε βάρος μας, απαιτούν να απαρνηθούμε τον πολιτισμό μας. Να αποδεχθούμε το «όραμα», ότι μόνοι εμείς από όλους τους γείτονές μας οφείλουμε να έχουμε ανοικτά σύνορα ελεύθερης διέλευσης και εγκατάστασης και να είμαστε παθητικοί στην πλαστογράφηση της ιστορικής αλήθειας. Να είμαστε ειρηνιστές και υποχωρητικοί στις επεκτατικές προκλήσεις των εχθρών μας. Πράοι και αδιάφοροι στην κατάργηση της Ελληνικής μας ταυτότητας και σιωπηλοί στην ανθελληνική μισαλλοδοξία. Αμνήμονες, ανιστόρητοι και επιλήσμονες, δίχως ήρωες και διάθεση αντίστασης. Ανεκτικοί στην κατάργηση των ηθών και εθίμων. Χωρίς ιδανικά ελευθερίας και αξιοπρέπειας. Αρνησιπάτριδες, άθεοι ή πανθρησκευόμενοι αφ’ ενός και υπερασπιστές των αιρέσεων και των τεχνητών ψευδοθρησκειών αφ’ ετέρου. Με κατάργηση των εθνικών συμβόλων, καθαίρεση των θρησκευτικών συμβόλων και Εικόνων, από σχολεία και δικαστήρια και από όλες τις δημόσιες υπηρεσίες (για να μην ενοχλούνται οι μετανάστες).
   Με τέτοια απάθεια και αδιαφορία σιγά  σιγά θα επιβληθεί η κατάργηση του νόμου που παρεμποδίζει τον προσηλυτισμό, θα επέλθει το τέλος των παρελάσεων. Η αντικατάσταση του θρησκευτικού όρκου με τον πολιτικό. Η αντικατάσταση της σημαίας με τον Σταυρό, από το σκέτο έγχρωμο πανί. Η κατάργηση των θρησκευτικών αργιών λόγω γενικευμένης ανεξιθρησκίας συμπεριλαμβανομένης της αργίας της Κυριακής (για να μην υπάρχει ελεύθερος χρόνος, οικογενειακές στιγμές, εκκλησιασμός, αναψυχή). Η κατάργηση των εθνικών εορτών για να μην καλλιεργείται ο αντιστασιακός πατριωτισμός. Η κατάργηση των διακοπών των Χριστουγέννων και της Αναστάσεως, του θρησκευτικού στολισμού των πλατειών, ακόμη, του χτυπήματος της καμπάνας και της υποδοχής ιερών Λειψάνων, γιατί ενοχλεί τους αλλο- θρήσκους! Θα επιβάλλουν την γενικευμένη απελευθέρωση του δικαιώματος της άρνησης στράτευσης και την καλλιέργεια μίσους και απέχθειας για ότι είναι Ελληνικό. Την επιβράβευση σε ότι μας συκοφαντεί. Θα μιλάμε υποχρεωτικά τα αγγλικά ως επίσημη γλώσσα του κράτους μας, στην οποία θα γράφονται και όλα τα επίσημα δημόσια έγγραφα και θα είμαστε πολίτες του κόσμου!!
    Αυτή είναι η πλευρά της Βαβυλωνίας που καλούμαστε να μετατραπούμε!! Εμείς λοιπόν, να σβήσουμε την εθνική μας συνείδηση και να κάψουμε την Εθνική μας ταυτότητα!
    Τι θα γίνει όμως με την άλλη πλευρά;   
   Οι «άλλοι» θα αποτελούν αναγνωρισμένες μειονότητες με κατοχυρωμένα δικαιώματα! Θα έρχονται μουσαφίρηδες και θα γίνονται νοικοκύρηδες της Ελλάδας. Θα έχουν προνομιακό δικαίωμα διατήρησης του πολιτισμού που κατάγονται. δίχως να έχουν τις υποχρεώσεις των αυτοχθόνων. Ανεξάρτητα δε από την αριθμητική τους παρουσία θα αποτελούν μειονότητα και θα έχουν ισότιμα δικαιώματα. Όποτε αποφασίσουν, αν έχουν εγκατασταθεί κοντά στα σύνορα των κρατών καταγωγής τους, θα έχουν και δικαίωμα ένωσης με αυτά. Θα έχουν το δικαίωμα στην εκμάθηση των γλωσσών καταγωγής τους και οι οποίες θα αναγνωριστούν επιπλέον ως μειονοτικές. Ακόμη θα έχουν εθνική συνείδηση την οποία θα δικαιούνται να διατηρήσουν. Θα  έχουν τους ευκτήριους ετερόδοξους οίκους όπου θέλουν, ακόμη και δίπλα στις ορθόδοξες Εκκλησίες!! Θα αρνούνται το εθνικό δίκαιο και θα απαιτούν τους θρησκευτικούς δικαστές του δόγματός τους. Θα έχουν δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι. Θα εκπροσωπούνται στο κοινοβούλιο με ελάχιστη εκπροσώπηση, ως μειονότητες. Θα ενωθούν μεταξύ τους και θα αμφισβητήσουν το ενιαίο και αδιάσπαστο του κράτους. Γι’ αυτούς δεν θα ισχύει η κατηγορία του φανατικού, του εθνικιστή, μιας και η δική τους εθνική ταυτότητα οφείλει να διατηρηθεί και να επιβραβευθεί! Τα δικά τους ήθη και έθιμα θα μπορούν να εκπληρωθούν δίχως εμπόδια στην χώρα υποδοχής τους. Θα προσλαμβάνονται στο δημόσιο με ποσόστωση όλες οι μειονότητες! Ακόμη θα κατοχυρωθούν ως μειονότητα και οι ομο φυλόφιλοι, που θα κάνουν νόμιμους «γάμους» και θα υιοθετούν παιδιά!
  Η εφαρμογή της διπλής αυτής απειλής - εξαπάτησης των Ελλήνων, Αγαπητοί μου, έχει προχωρήσει αρκετά, ώστε τα περισσότερα από αυτά που προείπαμε ήδη έχουν πραγματοποιηθεί και μερικά πρόκειται να εφαρμοσθούν!!


Αχ! Ελλάδα μας γλυκιά!
Απ΄ τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά....
Και απ' τα χέρια και τα λόγια των πολιτικών, χαντακωμένη για χρόνια πολλά!
Μόνο από τον λαό θα δοξαστείς ξανά!
Αχ! Ελλάδα μας γλυκιά, ήσουν μια χώρα γεμάτη λεβεντιά και τώρα σε καταστρέφουν ξανά και ξανά...
Και ο λαός σου, ζει χωρίς φτερά, γιατί του τα έκοψαν τα τρωκτικά, που ψηφίζουμε συχνά - πυκνά!
Πότε θα ξυπνήσει ο λαός σου;  Γιατί μόνο αυτός μπορεί να σου δώσει και πάλι το χαμόγελό σου!

Εκτύπωση