Τρίτη
7 Δεκεμβρίου

Αμβροσίου επισκόπου Μεδιολάνων, Γερασίμου του ασκητού του εξ Ευβοίας

AgiografikaAnagnosmata

Anakoinoseis

Anakoinoseis

diahoristiko20
Top ploigisi
bottom ploigisi

Sevasmiotatos

bottom Eortologio

Dimiourgies

diahoristiko20

Γενικό Προξενείο Σμύρνης - Νέα του Γενικού Προξενείου Σμύρνης.
   Δευτέρα, 27 Μάρτιος 2017


18τις 23.3.2017 σε κεντρικό ξενοδοχείο της Σμύρνης έγινε η εκδήλωση για την εθνική επέτειο. Μεταξύ άλλων, παρέστησαν ο Αντινομάρχης1821 Σμύρνης κ. Uǧur Kolsuz, ο Αντιδήμαρχος Σμύρνης κ. Sırrı Aydoğan, ο επικεφαλής της εδώ Αντιπροσωπείας του τουρκικού Υπουργείου Εξωτερικών Πρέσβυς κ. Berki Dibek, ο Διοικητής Ασφάλειας Σμύρνης  κ. Hüseyin Aşkın, ο Έπαρχος Selçuk κ. Ayhan Boyacı, οι Δήμαρχοi Karşıyaka κ. Hüseyin Mutlu Akpınar, Selçuk κ. Dahi Zeynel Bakıcı, Edremit κ. Kamil Saka, οι Πρόεδροι της Συνέλευσης και του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Επιμελητηρίου Σμύρνης κ.κ Rebii Akdurak και Ekrem Demirtaş αντίστοιχα, εκπρόσωποι των εμμίσθων και αμίσθων Προξενικών, ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος της TÜRSAB Αιγαίου κ.κ İsmail Hakkı Karadeveci και Ali Hepşen αντίστοιχα και μεγάλος αριθμός επιχειρηματιών.

 

Επίσης, παρέστησαν ο Ιερατικώς Προϊστάμενος της Αγίας Φωτεινής Σμύρνης Αιδεσιμολογιώτατος π. Αθανάσιος Κατζιγκάς ο Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κ. Ξενάκης (Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης στους τομείς μεταφορών και επικοινωνιών), ο επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας στο εδώ Στρατηγείο του ΝΑΤΟ Συνταγματάρχης κ. Νίκος Πόνγκας, μέλη της εδώ κοινότητας και πολλοί επιχειρηματίες, μέλη των εδώ επιμελητηρίων.

Στις 25.3.2017, μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας για την εορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, τελέστηκε δοξολογία στον Ιερό Ναό της Αγίας Φωτεινής Σμύρνης χοροστατούντος του Επισκόπου Ερυθρών κ. Κύριλλου. Παρέστησαν πολλά μέλη της εδώ παροικίας και όλα τα στελέχη του Γενικού Προξενείου της Ελλάδας στη Σμύρνη.

footer


Δημιουργία ιστοτόπου ΑΔΑΜ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ