Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΛΑΡΑΣ ΣΕ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ

Ο Γιώργος Νταλάρας σε Συναυλία στην Σμύρνη.ntalaras 1

 
15 κορυφαίος Έλληνας καλλιτέχνης Γιώργος Νταλάρας, στις 3 Οκτωβρίου 2017, έδωσε συναυλία στον όμορφο χώρο του «Ahmed Adnan Saygun» με την Συμφωνική Ορχήστρα Σμύρνης υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του μαέστρου Hakan Şensoy.
Μια συναυλία που πέραν της ιδιαίτερης καλλιτεχνικής της αξίας εμπεριείχε το μήνυμα της φιλίας και της συνεργασίας των λαών.
Η εκδήλωση έγινε με την υποστήριξη των Δήμων Σμύρνης και Νέας Σμύρνης υπό την αιγίδα του Γενικού Προξενείου της Ελλάδας στην Σμύρνη.
Στην Συναυλία προσεκλήθη και η Α. Θ. Π. ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος τον οποίον εκπροσώπησε ο Τακτικός Εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίας Φωτεινής Σμύρνης Πρωτ. Αθανάσιος Κατζιγκάς.
Η Συναυλία αυτή αποτέλεσε σημαντικό γεγονός για την Σμύρνη και την ευρύτερη περιοχή. Ανατριχιαστική η στιγμή για τους 2500 θεατές που βρίσκονταν μέσα και έξω από το Μέγαρο Μουσικής της Σμύρνης, όταν ο Γιώργος Νταλάρας ερμήνευσε το τραγούδι  "Η Σμύρνη μάνα καίγεται"...

 Φωτογραφίες από την επίσκεψη του καλλιτέχνη στον Ιερό Ναό της Αγίας Φωτεινής στην Σμύρνη. Εικονίζονται, ο Καλλιτέχνης, η Γενική Πρόξενος της Ελλάδος στην Σμύρνη και ο Δήμαρχος Νέας Σμύρνης με την σύζυγό του.